Advocatenkantoor Bart Van Reybrouck opent deuren

Patrick Demarest

18/07/2019
Actua Bedrijf

Het kantoor van advocaat Bart Van Reybrouck is sedert 2005 gevestigd in de Boeiaardstraat in Torhout. Na de restauratiewerken die twee jaar duurden verhuisde het kantoor van de Elisabethlaan naar de huidige locatie. Het kantoor zelf, wordt ook drukker bevolkt…

“Dit is een bijzonder aangename plaats om te werken, zeer centraal gelegen en toch verrassend rustig en discreet”, zegt meester Bart Van Reybrouck.

Iftara

“Ik doe al vele jaren beroep op vaste medewerkers. Als advocaat is het immers onmogelijk om alle zaken zelf te pleiten of te behartigen aangezien onze aanwezigheid vaak op verschillende locaties en op hetzelfde tijdstip vereist is. Het uitbouwen van een goed netwerk van medewerkers is dan ook zeer belangrijk. Voor het eerst heeft één van deze medewerkers nu ook haar bijkantoor gevestigd in ons kantoor”, zegt Bart.

“Iftara Mohammad, advocate in Gent maar wel woonachtig in Torhout wil op deze manier ook haar cliënten die zij in Torhout heeft kunnen bedienen.”

Deze samenwerking biedt dus voor zowel Meester Iftara Mohammad als Meester Bart Van Reybrouck interessante perspectieven. Beiden zien de samenwerking alvast positief tegemoet.

Secretaresse

Recent is ook een nieuwe secretaresse van start gegaan op het kantoor. Ilse Castelein die in Koekelare woont, is inmiddels goed ingeburgerd in het kantoor en apprecieert de eigenheid van het werken in de juridische dienstverlening.

Stagiaire

Reeds meerdere jaren biedt het kantoor van advocaat Bart Van Reybrouck ook de mogelijkheid aan studenten van zowel de Katholieke Universiteit Leuven als de Universiteit Gent om stage te lopen op zijn kantoor. Dit is nu het geval voor rechtenstudente Annebel Vanhoorne uit Gistel die zo kennis kan maken met het beroep van advocaat.

Deze stage biedt zowel de rechtenstudenten als het kantoor een interessante opportuniteit om kennis en ervaring langs weerszijden uit te wisselen. “De recente academische vorming van stagiairs brengt ongetwijfeld een meerwaarde voor het kantoor, terwijl de studenten zelf kunnen kennis maken met de ervaring en werking van justitie op het terrein”, zegt Bart die zeer opgetogen is over de onderlinge samenwerking die verrijkend werkt voor iedereen.

Zie meer: [wppa type="slide" album="1288"][/wppa]

(c) Apriotief

 

bigpic
Foto 1 van 6
bigpic
Foto 2 van 6
bigpic
Foto 3 van 6
bigpic
Foto 4 van 6
bigpic
Foto 5 van 6
bigpic
Foto 6 van 6
Foto 1 van 6
Foto 2 van 6
Foto 3 van 6
Foto 4 van 6
Foto 5 van 6
Foto 6 van 6