Chocolaterie Denolf-Bossuyt 'Vriendelijkste Handelaar'

Patrick Demarest

08/03/2024
winkel

In een organisatie van Handelsgids.be werd op zoek gegaan naar de 'Vriendelijkste Handelaar' van Torhout. Dat werd Chocolaterie Denolf-Bossuyt. De prijsuitreiking vond plaats op maandag 7 maart in het atrium van het stadkantoor.


Hoe kan je verkozen worden tot de Vriendelijkste Handelaar?

Klanten kunnen een score geven op 10 voor de klantvriendelijkheid die ze mogen ervaren gedurende het hele jaar. Dit kunnen ze éénmaal doen per jaar via de website van Handelsgids.be. Ook bij het deelnemen aan de jaarlijkse eindejaarsactie van Handelsgids.be worden ze er aan herinnerd om een score te geven als ze het nog niet gedaan hebben afgelopen jaar. Eén jaar loopt van 1 januari tot 31 december. Ale handelaars die op Handelsgids.be/torhout aanwezig zijn kunnen verkozen worden. KMO’s hoeven betalend te adverteren om quoteringen klantvriendelijkheid te ontvangen. Uiteindelijk wordt van alle kmo’s die minimaal 30 stemmen gekregen hebben een gemiddelde genomen en de hoogste score is dus de Vriendelijkste Handelaar.

Wie is nu de Vriendelijkste Handelaar van Torhout?

Chocolaterie Denolf-Bossuyt won de titel voor 2023, met een prachtige score van 9,66/10, en mag zich nu een jaar lang verdiend de Vriendelijkste Handelaar van Torhout noemen. Dan hebben we Kine Don Bosco met een zeer mooie score van 9,62/10. Broodgenot met een geweldige score van 9,50/10. Ook hebben we Naai-wolshop Nele met een mooie score van 9,37/10. Retouches Roose met een zeer goede score van 9.36/10, Beauty & Wellness La dolce Vita met een score van 9.31/10. En tenslotte hebben we nog Tamara's Ballonnen & Geschenken Shop met een mooie score van 9.21/10 en Lana Exclusief met een 9.12/10.