Coronakits voor Torhoutse handelaars

Patrick Demarest

04/05/2020
Chiro Wijnendale

De Nationale Veiligheidsraad besliste op vrijdag 24 april dat winkels vanaf maandag 11 mei opnieuw hun deuren mogen openen. Om veilig op te starten stelt Torhout Handelt! betaalbare coronakits ter beschikking van zijn leden.

Torhout Handelt! is een samenwerking tussen het Lokaal Bestuur Torhout en de Torhoutse ondernemers dat opgericht werd in 2017. Het belangrijkste doel van deze samenwerking is om de lokale handelaars te ondersteunen en zo bij te dragen aan de groei en bloei van het lokale winkelapparaat.

In navolging van de exitstrategie van de Nationale Veiligheidsraad wil Torhout Handelt! de Torhoutse handelszaken stimuleren om veilig terug op te starten. Hiervoor stelde het 100 coronakits samen die aangeboden wordt aan de leden van Torhout Handelt! tegen de voordelige prijs van 50 euro per kit. Per lid kunnen er maximum twee kits besteld worden.

Een kit bestaat uit:

  • Een plexi-onthaalscherm;
  • Alcoholgel;
  • 20 chirurgische wegwerp mondmaskers;
  • 7 vloerstickers die oproepen om afstand te houden.

Een kit bestellen kan eenvoudig door te mailen naar economie@torhout.be en het bijhorende bedrag over te schrijven. Bestellingen én betalingen moeten voor woensdag 6 mei doorgegeven worden. Je bestelling is pas definitief na betaling.

Ben je geen lid? De coronakit wordt enkel ter beschikking gesteld van leden van Torhout Handelt!. Niet-leden die geïnteresseerd zijn in de kit, nemen contact op via economie@torhout.be