Digitale infodag Kunstacademie Torhout en Zedelgem op 25 april

Patrick Demarest

06/04/2021
cultuur/onderwijs

De Kunstacademie van Torhout en Zedelgem is klaar voor een nieuwe start. Ze geven de aftrap op zondag 25 april op de digitale infodag.

(Waarnemend directeur van de Kunstacademie Leen Langebick is klaar voor de digitale infodag)


Digitale infodag op zondag 25 april

Zit je met een aantal vragen of wil je de Kunstacademie beter leren kennen? Dan kan je je inschrijven voor de digitale infodag.

Op zondag 25 april staat het bruisende team van de Kunstacademie klaar om je digitaal te ontvangen in de virtuele klaslokalen. Stel al je vragen in verband met de inschrijvingen voor volgend schooljaar of over de verschillende kunstrichtingen die je er kan volgen in de domeinen muziek, woord, dans en beeld.

Wil je je kind meteen inschrijven? Dat kan perfect!

Om van een digitale rondleiding te kunnen genieten, vraagt men om op voorhand in te schrijven via www.kunstacademietorhout.be.

Wat is er nieuw volgend schooljaar?

Na het succesvol opstarten van een tuttiklas piano en gitaar, kun je in september ook naar de tuttiklas hobo. In de tuttiklas krijg je in 2.1 de 3 vakken (instrument, muziekatelier en groepsmusiceren) van dezelfde leraar. 

Nog nieuw is dat je al meteen in het eerste jaar kan kiezen voor een instrument uit de jazz-pop-rock richting. Uiteraard kun je ook nog altijd kiezen uit de klassieke blaas-, strijk-, tokkel- of slaginstrumenten, of kun je kiezen voor zang. 

Wil jij vanaf september samen met anderen volop dansen, zingen, acteren, kunstwerken of muziek maken? Schrijf je dan zeker in!

Inschrijven kan online vanaf 1 juni via www.kunstacademietorhout.be.

Kom je liever langs op het secretariaat (Bruggestraat 12)? Maak op voorhand een afspraak via secretariaatacademie@torhout.be, via 050 21 56 55 of via de website www.kunstacademietorhout.be.

Het wervelende team van de Kunstacademie kijkt hoopvol uit naar september, dé maand waar de lokalen opnieuw gevuld zullen worden met enthousiaste leerlingen! Leerlingen, jong en oud, die hun passie voor muziek, dans, woord of beeldende kunst samen willen leren, beleven en delen.