Enquête herinrichting speelplein Kinderboerderij

Patrick Demarest

04/03/2024
Actua

Het lokaal bestuur plant om het speelplein op Kinderboerderij d'Oude Smelterij helemaal te vernieuwen. In voorbereiding van de opmaak van de plannen organiseert het team van de kinderboerderij een bevraging bij de gebruikers. Ze polsen naar de beleving en vragen naar de wensen van de gebruikers. 

De toestellen op speelplein op Kinderboerderij d' Oude Smelterij doen al 17 jaar dienst. Duizenden kinderen beleefden er een leuke tijd. Soms eens met wat traantjes, vooral met veel schaterlachjes. Dit najaar plant het lokaal bestuur om het speelplein volledig te vernieuwen. Ter voorbereiding polst het team van de Kinderboerderij naar de wensen van de gebruikers.  

Vul de enquête in

Tijdens de krokusvakantie bevroeg het team van de Kinderboerderij alvast de bezoekers, kinderen die waren ingeschreven voor de vakantiekampen en hun ouders. Men wil ook de andere gebruikers van het speelplein bevragen. Speelde jouw kind ooit op het speelplein? Dan vraagt men graag jouw feedback zodat ze de juiste keuzes kunnen maken. Vul de enquête in via https://www.torhout.be/herinrichting-speelplein-kinderboerderij. De bevraging loopt nog tot 15  maart. De enquête is volledig anoniem.