KM Torhout verliest en wint...

Patrick Demarest

15/11/2021
sport

KM Torhout verloor in minuut 90 de wedstrijd tegen de ongeslagen leider Oostkamp. KM startte furieus, kreeg een tweetal kansen en kwam uiteindelijk ook 1-0 voor. KM miste op de counter de 2-0 maar Oostkamp drukte echter meer en meer zijn stempel met de logische gelijkmaker tot gevolg. De thuisploeg riep alle hens aan dek maar in de laatste minuut viel toch nog de winnende treffer voor de leiders in het mandje: 1-2.

Wellicht een 600-tal aanwezigen op de Velodroom waar er voor de wedstrijd scampi's werden gegeten. Lang geleden in elk geval dat er voor een competitiewedstrijd zoveel volk opdaagde. En beide ploegen maakten er ook een topper van op het scherp van de snee. Publiciteit voor het voetbal op dat niveau. KM Torhout mag dan verloren hebben, het deed alvast aan klantenbinding...

Ter gelegenheid van de topper werden drie wedstrijdballen geschonken. Verzekeringskantoor SD Insurance bv, café Flandria en trouwe supporter Anthony Dejonckheere waren de schenkers.