Opendeur Afrodite Beauty en Afrodite Bodybalance op 8 oktober

Patrick Demarest

03/10/2022
winkel

Op zaterdag 8 oktober houden Afrodite Beauty en Afrodite Bodybalance opendeur in de Lichterveldestraat in Torhout. Wie van schoonheid en genieten houdt, moet beslist eens langs gaan want er staan heel wat workshops, proefsessies en masterclasses op het programma. Wij stellen beide zaken voor en beginnen met Afrodite Beauty van Heleen Dewancker.


Heleen werkt al twaalf jaar in Afrodite en is nu aan het 6de jaar als zaakvoerder begonnen.

Waarop ligt de klemtoon?

Heleen: "We bieden alle klassieke diverse schoonheidsbehandelingen voor zowel het gelaat, het lichaam, voetverzorging, epilaties, gelnagels, wimperlifting,… aan maar vooral de huid is onze passie."

"We zijn ervan overtuigd dat een professionele huidanalyse de basis is voor een goeie behandeling.
We beschikken over het laatste nieuwe huidanalysetoestel.
De meeste huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen, die pas later zichtbaar worden.
Met de huidscan maken we 8 foto’s in 5 verschillende posities die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen van jouw huid kunnen weergeven.
Op die manier maken we zichtbaar wat het blote oog niet ziet want helaas beginnen veel huidaandoeningen in de diepere huidlagen."

"Ook LPG-endermologie voor het gelaat is volledig nieuw in ons salon.
LPG biedt een 100% natuurlijke manier om de slapende cellulaire activiteit in onze huid opnieuw te activeren en te strijden tegen alle onesthetische tekenen van huidveroudering (rimpels, verslapte huid,...)"

Hoe volg je de nieuwe evoluties en producten?

Heleen: "Samen met mijn team volgen we regelmatig opleidingen zodat we ons nog meer specialiseren en met de beste merken en nieuwste toestellen mogen werken.

Om de verzorging van je huid zo eenvoudig mogelijk te maken, focussen wij ons op het totaalplaatje.
We werken met een wetenschappelijk onderbouwd totaalconcept dat gegarandeerd resultaat levert.
Onze drie merken bevorderen de gezondheid van je huid zowel vanbinnen als vanbuiten.
Zo ondersteunen we je huid van binnenuit met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme) en van buitenaf met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ). Als finishing touch laten we je huid stralen met onze minerale make-up (jane iredale)."

Wat is speciaal aan de opendeur op 8 oktober?

Heleen: "Onze opendeurdag is het ideale moment als je ons salon en wat we allemaal aanbieden (zowel voor het schoonheids- als afslankgedeelte) eens van dichtbij wilt leren kennen."

Afrodite Beauty en Afrodite Bodybalance
Lichterveldestraat 32
Torhout
050 21 41 80
fb: Afrodite Beauty
fb: Afrodite BodyBalance