Repair Café op 11 maart

Patrick Demarest

28/02/2023
Actua

Natuurpunt Torhout, Torhout Content, Femma Torhout, Netwerk Bewust Verbruiken en Tordale organiseren op 11 maart van 13.30 tot 17 uur een Repair café in het voormalige 't Bourgondisch Hof (Tordale) in de Ganzevijverstraat. Samen kapotte spullen herstellen en kids en jongeren toestellen laten demonteren.

Samen met jou herstellen ze je kapotte spullen om ze zo een tweede leven te geven. Opgelet: het is niet de bedoeling dat je je toestellen en voorwerpen zomaar komt afgeven. Neen, zij repareren deze samen met jou en leren je hoe je het defect de volgende keer zelf kan verhelpen. Terwijl je wacht kan je genieten van een heerlijke pannenkoek of een drankje. En in de ontmantelstand kunnen kinderen en jongeren een toestel demonteren, ideaal als ze willen weten hoe iets in elkaar steekt.

Afspraak in ‘t Bourgondisch Hof in Torhout. Herstellingen zijn gratis; enkel voor eventuele wisselstukken moet je betalen. Vooraf inschrijven hoeft niet, maar is wel handig zodat men het nodige materiaal kan voorzien. Stuur een mail naar rdebaillie@gmail.com of bel 0484 48 15 47. Meer info op www.torhoutcontent.be of www. repaircafe.org.

Wanneer? 11 maart van 13.30 tot 17 uur.
Locatie: 't Bourgondisch Hof, Ganzevijverstraat 4, Torhout