Road Runners doen wandelen

Patrick Demarest

13/07/2020
Natuur sport

De Road Runners lassen hun wandeling van 26 augustus af maar zorgen wel voor een alternatief en  maakten in de omgeving van het park d’ Aerdrycke een omloop van ongeveer 8 km. Die blijft bewegwijzerd tot eind augustus.

Secretaris Wilfried Vierstraete: "Daar het coronamonster of de covid19 hard toeslaat,  zien wij ons,  Road Runners Torhout, genoodzaakt om onze wandeling van 26 augustus af te gelasten.  Wij willen echter niet bij de pakken blijven zitten en daarom is er binnen ons bestuur beslist om één alternatief uit te werken."

" Om iedereen ervan gebruik te kunnen laten maken hebben wij in de omgeving van het park d’ Aerdrycke een omloop van ongeveer 8 km uitgetekend. De wandeling start vanaf de parking in de Zeeweg en doet alle mogelijke paden van dat park aan. Om het geheel af te maken wordt er gebruik gemaakt van de N62 beter gekend als zijnde de oude spoorweglijn Torhout / Oostende om terug te keren naar de startplaats."

"Er is mogelijkheid om 2 stopplaatsen aan te doen alwaar een hapje of een drankje kan worden genuttigd. De omloop is bewegwijzerd door middel van gele pijlen met een rode top en blijven hangen tot eind augustus."