Soul 2 Soul op Parkies op 10 augustus

Patrick Demarest

09/08/2021
muziek

Tweede optreden in het kader van Parkies 2021 op dinsdag 10 augustus. Soul 2 Soul, waar Hervé Martens met zijn muzikanten Sofie Verbruggen, Sandrine Van Handenhoven en Stef Caers begeleidt, zijn de entertainers.

Op de dinsdagavonden in augustus ben je vanaf 19 uur welkom in het stadspark van Torhout (in de Aartrijkestraat, aan de achterkant van het stadskantoor). De concerten starten tussen 20 en 20.30 uur. Elke artiest speelt met zijn of haar muzikanten één complete set van 60 à 90 minuten. Het speelplein blijft tijdens de optredens vrij toegankelijk.

Registreren noodzakelijk

Door de huidige maatregelen zijn we verplicht om de capaciteit per locatie te beperken, waardoor we onze vertrouwde formule hebben aangepast. De Parkies-concerten blijven gratis, maar we werken wel met een registratiesysteem: per gereserveerd ticket betaal je 4,5 euro. Daarin zit de administratieve verwerking én je eerste drankvoucher ter waarde van 2,7 euro. Door de preregistratie ben je vooraf zeker van een plaats voor het podium. Op de concertdagen reserveer en betaal je via een QR-app”, klinkt het bij de organisatie.

bigpic
Foto 1 van 3
bigpic
Foto 2 van 3
bigpic
Foto 3 van 3
Foto 1 van 3
Foto 2 van 3
Foto 3 van 3