Speelpleinwerking De warande zoekt animatoren!

Patrick Demarest

13/02/2018
Actua jeugd

Speelpleinwerking De Warande gaat op zoek naar animatoren. Op de infoavond van 24 februari kan de Torhoutse jeugd ontdekken waarom animator zijn de max is. Alle 16-jarigen uit Torhout worden uitgenodigd met een gepersonaliseerde kaart.

  

Speelpleinwerking De Warande

Tijdens de paas- en zomervakantie kunnen kinderen vanaf 3 tot 12 jaar terecht op speelplein De Warande om er volle bak te komen spelen. Dagelijks worden door animatoren knotsgekke spelen voorzien om de kinderen de tijd van hun leven te bezorgen.

Animator worden

Vanaf 16 jaar kun je animator worden, en aangezien De Warande jaar na jaar meer spelende kinderen mag verwelkomen, zijn nieuwe, enthousiaste animatoren meer dan welkom. Dat animator worden de max is, daar is de Torhoutse jeugddienst alvast van overtuigd. Op http://www.jeugdtorhout.be/ vind je dan ook 7 redenen waarom je niet moet twijfelen!

Infosessie op 24 februari

Alle Torhoutse jongeren die dit jaar 16 worden, worden persoonlijk uitgenodigd op een infosessie. Ze kunnen er spelenderwijs ontdekken of animator zijn iets voor hen is. Alle geïnteresseerden zijn welkom zaterdag 24 februari, om 19 uur in De Warande (Aartrijkestraat 140, 8820 Torhout). Bij registratie van hun aanwezigheid via http://www.waranders.be/ ontvangen ze bovendien een exclusieve goodiebag!