Vijf jaar ontmoetingscentrum 't Centrum

Patrick Demarest

19/09/2023
Sociaal

In september 2018 werd ontmoetingscentrum 't Centrum opgericht. Dit 5-jarige bestaan kon dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom pakten de vrijwilligers van OC 't Centrum op dinsdag 19 september uit met een heus feestprogramma. 

't Centrum is een samenwerkingsverband tussen het Lokaal Bestuur Torhout, Tordale, Covias, PVT De Ent, 't Groot Hertsberge, O'zon en Hart boven Hard. 

"'t Centrum is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisend ontmoetingscentrum dat niet meer weg te denken is uit Torhout. Het is mooi te zien hoe de vele partners en vrijwilligers minstens 5 keer per week vol enthousiasme 't Centrum open houden. Ik ben dan ook trots om als schepen van sociale zaken officieel het dessertbuffet te openen.", aldus schepen Ine Debruyne.

Ook na dit feest staan er nog tal van activiteiten op het programma voor dit najaar, zoals een halloweenbingo, een spelletjesnamiddag met tapas en een karaokeavond. Hou dus zeker de facebookpagina in de gaten of spring eens binnen tijdens de openingsuren. Ook zijn ze steeds op zoek naar vrijwilligers.


Openingsuren 't Centrum

  • Maandag van 17 tot 20 uur
  • Dinsdag van 13 tot 18 uur
  • Woensdag van 9 tot 12 uur
  • Donderdag en vrijdag van 13 tot 16 uur
  • Elke eerste en derde zondag van de maand van 14 tot 17 uur