Vraag je kerstboom aan voor in de straat

Patrick Demarest

11/12/2023
Actua

Het lokaal bestuur zet zich in voor een warme eindejaarsperiode met hartverwarmende buurten. Wie samen met zijn buren een warme kerstsfeer in de Torhoutse straten wil brengen, kan een gratis kerstboom aanvragen. Wie een leuke groepsfoto neemt met de buren, maakt bovendien kans op een leuke prijs!

Elk jaar dompelt de groendienst de Torhoutse pleinen en straten onder in een kerstsfeer door het plaatsen van kerstbomen. Al twee jaar deden ze hiervoor ook een beroep op de Torhoutenaren. Door het grote succes herhalen ze met plezier de actie 'Hartverwarmende Torhoutse buurten'. Wil jij, samen met jouw buren, een warme kerstsfeer in je straat? Vraag dan een gratis kerstboom aan via www.torhout.be/aanvraag-kerstboom. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Praktisch

De technische dienst levert de kerstboom in je straat zodat je deze samen met je buren naar hartenlust kan versieren. Zo brengen ze alle buren nog eens samen en baadt je straat in een gezellige kerstsfeer.

"Wat warmte, gezelligheid, een fijne babbel, … We kunnen het allemaal goed gebruiken, zeker tijdens de donkerste periode van het jaar. Daarom willen we deze kerst zoveel mogelijk hartverwarmende buurten in onze stad. En daar kunnen onze inwoners voor zorgen. Wij brengen kerstbomen naar de straten en je versiert die samen met de buurt", vertelt Elsie Desmet, schepen van Natuur en Groen.


Maak een foto en win een verrassingspakket

Tover jij, samen met jouw buren, jouw straat om tot een hartverwarmende Torhoutse straat? Uit alle aanvragers die een groepsfoto bezorgen van de buurtbewoners rond de versierde kerstboom, zal een onschuldige hand één winnaar kiezen die aan de haal gaat met een verrassingspakket voor de straat. Zo kan je samen het nieuwe jaar feestelijk inzetten! De foto stuur je in naar: technischedienst@torhout.be.

Wil je iedereen laten meegenieten van jullie kerstboom? Deel jullie groepsfoto op sociale media met vermelding van #hartverwarmendebuurt.