Win een Valentijnsontbijt voor 2

Patrick Demarest

29/01/2020
vereniging

Op zondag 9 februari kan je in de kinderboerderij van 8.30 tot 10.30 uur aanschuiven aan een gevarieerd en gezond ontbijtbuffet, een initiatief van de Gezinsbond. De ideale manier om jezelf, jouw geliefde, jouw gezin, jouw ouders, jouw familie, jouw vrienden,... te verwennen. Een vroege Valentijn dus. De Gezinsbond en Torhoutvandaag geven een Valentijnsontbijt weg voor 2 personen...

Je wordt verwelkomd met een glaasje bubbels of fruitsap.

Er is voor elk wat wils : koffie, melk, chocomelk, diverse soorten broodjes en brood, ontbijtgranen, granola, fruit, yoghurt, kaas, hesp, confituur,…  

Prijs: 5 euro per persoon (-3 jaar gratis) en 12 euro per gezin; niet-leden betalen 8 euro per persoon (geen gezinsprijs).

 Reserveren en vooraf het verschuldigde bedrag overschrijven (rek.nr BE35 9793 9829 4937 van Gezinsbond Torhout) is verplicht via nick.mouton@gmail.com ten laatste op zondag 2 februari.  

Win een Valentijnsontbijt voor 2

Dat kan je door naar de facebookpagina van torhoutvandaag te gaan en daar het bericht van het Valentijnsontbijt zo snel mogelijk te delen te delen en te liken. Het lot doet de rest. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 5 februari via fb en website torhoutvandaag.