Win gratis tickets Land of Love

Patrick Demarest

21/08/2023
muziek

Op 25 en 26 augustus vindt de 6de editie van Land of Love terug plaats op de terreinen langs de Steenveldstraat. De organisatie hoopt voor de 6de maal op rij het bordje uitverkocht te kunnen plaatsen aan het festival ook al werd het opnieuw uitgebreid: er zijn twee podia op vrijdag en men mikt op 8500 bezoekers op zaterdag.

(Drukke tijden voor de medewerkers aan de opbouw van de stages.)


Vorig jaar scheerde het festival hoge toppen met een record aantal bezoekers en een uitverkochte editie. Zo’n 2000 bezoekers op vrijdag en 8000 op zaterdag straalden onder de zomerzon op zwoele beats. Het team is erg gedreven om het festival verder uit te breiden en de lat opnieuw hoger te leggen.

2 podia op Vrijdag

Op vrijdag 25 augustus vindt een beperktere festivaldag plaats, naar aanloop van de eigenlijke festivaldag op zaterdag 26 augustus. Hierbij zal de grote retro tent met een capaciteit van 2000 personen opnieuw omgetoverd worden tot een heuse danstempel met de beste retro-dj’s.  Nieuw dit jaar is een 2de podium op vrijdag. 

5 stages op zaterdag

"Qua podia blijven we bij 5 stages. De “Water”-stage wordt dit jaar omgedoopt tot een heuse feesttent. De Retro, Rock en Hardstyle tenten blijven en krijgen allemaal extra capaciteit. Over de Main Stage kan de organisatie nu al zeggen dat het opnieuw een pareltje wordt."

info en tickets: https://www.landoflove.be/

Gratis tickets

Wij geven ook gratis tickets! Maak kans op 2 gratis tickets voor zaterdag. Dat kan door een e-mail te sturen naar patrickdemarest@scarlet.be met Land of Love als onderwerp en al je contactgegevens in de body van de mail.
Je kan ook deelnemen aan de wedstrijd via facebook torhoutvandaag. Like en deel.
Winnaars worden bekend gemaakt via website en fb Torhoutvandaag op donderdagmorgen 24 augustus.