Zomerbox in jouw bus

Patrick Demarest

08/06/2021
winkel

Deze week valt bij alle Torhoutenaars - voor de tweede keer - de Zomerbox in de bus. In de box vind je bonnen met kortings- en spaaracties van niet minder dan 52 lokale handelaars en horecazaken terug, aangevuld met info van het lokaal bestuur.

Met deze editie van de Zomerbox willen het Lokaal Bestuur Torhout en Torhout Handelt! de leden van Torhout Handelt! die in de zone van de stadskernvernieuwing liggen extra steunen. Zo krijgen deze handelaars en horecazaken niet alleen een gratis bon in de box, maar schenken het lokaal bestuur en Torhout Handelt! per ingediende bon ook 2,5 euro aan de handelaar of horecazaak in kwestie.

 Maar ook de Torhoutse Korte Keten-handelaars krijgen een centrale plaats in deze Zomerbox. Hét moment om alle Torhoutse streekproducten te ontdekken!

 "De Zomerbox is een mooie verzameling geworden van onze Torhoutse handels- en horecazaken. Koop en geniet deze zomer zeker in Torhout", vertelt burgemeester Kristof Audenaert.

 De box wordt verdeeld onder alle bussen die reclamedrukwerk ontvangen. Inwoners die door middel van een sticker aangeven dat ze geen reclamedrukwerk willen ontvangen, zullen de box niet ontvangen.