Annekes Outlet: nieuw en goedkoop!

Patrick Demarest

06/11/2015
winkel

Anneke Eeckeloo van Annekes Outlet is van opleiding kleuterleidster en opvoedster maar in april 2013 ruilde ze de sociale sector voor een kledijwinkel. Niet zomaar een winkel echter. Annekes Outlet verkoopt nieuwe kledij van een vorig seizoen sterk afgeprijsd. Klantentevredenheid staat hier centraal. Nu loopt een herfstactie van 15% korting!

IMG_2841

Annekes Outlet is op alle vlakken een winkel met karakter. “Naast het actief zoeken en bewust hanteren van toffe, kleurrijke merken aan eerlijke prijzen, is het voor mij erg belangrijk dat elke bezoeker de vrijheid voelt om rustig rond te kijken”, zegt Anneke, geboren en getogen in Torhout.  “Ik streef er echt naar om enkel tevreden klanten te hebben die graag komen neuzen of er iets leuks voor ze bijzit, zonder ooit het gevoel te hebben dat ze per se wat moeten kopen.”
“Ik probeer het ook allemaal wat huiselijk te houden. De speelhoek lijkt bijna te leuk want soms willen kindjes niet eens passen omdat ze hun spel niet willen onderbreken..."
"Ik hou ervan dat mensen zich op hun gemak voelen en genieten van alle mooie dingen die ze ontdekken. De wensen van de klant vervullen, dat is mijn uitdaging!”
Merken aan outletprijzen: Maxomorra, No No, Boboli, Riverwoods, Barbara Farber, Baby-face, Losan (Spaans en kleurrijk!), Villervalla...Accessoires zoals rugtasjes, mutsen, sjaals en wantjes, sokjes, zwemkleding zijn verkrijgbaar.
Houten speelgoed
“Wat mij ook enorm boeit, is houten en stoffen speelgoed. Dat komt uiteraard door mijn opleiding. Dus heb ik dat ook toegevoegd aan het assortiment dat regelmatig aangevuld wordt. Heel leuk zijn de opmerkingen van klanten dat je dit speelgoed niet snel vindt in de gewone speelgoedwinkel of dat ze zelf nog hebben gespeeld met het speelgoed met een retro-tintje!!!"
Stockverkoop dames
 “Het aanbod van dameskleding is net ietsje anders dan doorsnee kleding. Er loopt nu een stockverkoop voor dameskleding. Alle dameskleding die er een of twee jaar hangt, mag nu weg aan 10 en 15 euro! De merken zijn "mais il est ou le soleil?", Noa Noa, Bandolera enz...”
Nieuw: Anneke Bis
 “Binnen dezelfde winkel werd nu ook Anneke Bis gecreëerd en die naam staat voor nieuwe, nu lopende collecties (geen outlet dus). Van outlet kan ik immers niet altijd inkopen wat het meest gevraagd is: jeans, jassen enz.. Vandaar dat ik goed heb uitgezocht wat er op de markt is van leuke, kleurrijke kinderkleding aan een eerlijke betaalbare prijs...zo kwam ik terecht bij het merk NAME-IT.  Bekend, geliefd en met heel aangename prijzen! Ongelooflijk populair zijn de Scandinavische merken, kleurrijke, leuke, kindvriendelijke prints en in organisch katoen. Maxomorra, Zweeds, is daarin het meest betaalbare merk en heel populair. Dat loopt als een trein en sedert dit seizoen is er nu ook Villervalla in het aanbod, eveneens Zweeds.Telkens daarvan een nieuwe levering komt, gaat de vorige collectie in de outlet! Dus is er altijd keuze in de prints van afgelopen seizoen met 30% korting maar ook aan de nieuwe prints aan de normale prijs in Anneke Bis.”
Prematuur kleding
“Toen ik ontdekte dat prematuur kleding niet makkelijk te vinden is, ben ik ook daarmee gestart. Het is de prematuur collectie van het merk DUCKY BEAU die in ons assortiment zit. Hierop is er altijd een korting van 30% voorzien, waardoor het duurste stuk amper 14 euro kost!”
“Ben je zwanger?  Dan krijg je bij aankoop van 25 euro een kraamgeschenk naar keuze aangeboden. Dit tot een waarde van 20 euro. In ruil voor een geboortekaartje en je e-mailadres krijg je een waardebon van 10% op je volledig aankoopbedrag.”
“Op facebook ben ik te vinden onder Annekes outlet en onder Anneke Bis. Elke nieuwe honderd likers en delers verloot ik een waardebon!”

[wppa type="slide" album="275"][/wppa] (c) Apriotief bvba

bigpic
Foto 1 van 6
bigpic
Foto 2 van 6
bigpic
Foto 3 van 6
bigpic
Foto 4 van 6
bigpic
Foto 5 van 6
bigpic
Foto 6 van 6
Foto 1 van 6
Foto 2 van 6
Foto 3 van 6
Foto 4 van 6
Foto 5 van 6
Foto 6 van 6