Augustus tornooimaand in TC De Koddaert

Patrick Demarest

02/08/2021
sport

Wie tennis op alle mogelijke niveaus wil beleven, moet in augustus afzakken naar TC De Koddaert in Wijnendale. Augustus is tornooimaand in TC De Koddaert: enkeltornooi, jeugdtornooi, gastronomisch dubbeltornooi en Koddaert Open, het 5-sterren tornooi waarin de beste spelers van Belgiƫ aantreden. Het sportieve spektakel wordt trouwens overgoten met een heerlijke ambiancesaus...

De data

Enkeltornooi: van 6 tot en met 22 augustus.

Jeugdtornooi: van 13 tot en met 21 augustus.

Gastronomisch dubbeltornooi: van 11 tot en met 29 augustus.

Koddaert Open (5-sterren tornooi): van 20 tot en met 29 augustus.

(Altijd klasse in TC De Koddaert)

Gastronomisch dubbelen...

Het gastronomisch dubbeltornooi zorgt ervoor dat niemand met honger langs de kant blijft staan...Verliezers en winnaars krijgen allemaal waardebonnen voor maaltijden.

Tim De Cock (TC De Koddaert): "Tijdens de eerste 2 rondes krijgen de verliezers een bonnetje voor de spaghettiavonden. In kwartfinale en halve finale krijgen de verliezers een bonnetje voor de Ribbetjesavond. Winnaars en finalisten krijgen een gastronomische bon. Dus ...eigenlijk heeft iedereen prijs in ons dubbeltornooi."

(Het worden weer drukke tijden voor de tornooileiders.)

Wijn en kortingsbonnen

"Bij het enkel-,dubbel- en sterrentornooi krijgen alle deelnemers bij deelname een fles wijn + een kortingsbon voor een kledingmerk."

Kers op de taart

"Het 5-sterrentornooi is eigenlijk het sterkste tornooi dat je nationaal kan organiseren. Hier verwachten we weer de nationale top op onze terreinen te krijgen maar ook onze eigen jeugd geven we zo de kans om op dit niveau te kunnen spelen."

(Meer dan ooit wordt het in augustus game, set en match in TC De Koddaert...)