BK manillen op 6 november in De Mast

Patrick Demarest

30/09/2021
Actua

De Mast in Torhout is op 6 november het strijdtoneel voor het BK manillen! Een wedstrijd waar iedereen welkom is om een kans te wagen. Op 9 oktober is er zelfs een workshop manillen in het Vrijetijdshuis.

(Manillen kan ook nog bij kaartclubs in enkele cafés in Torhout)

Het event gaat uit van het IWWA (International World Whist Assiociation). In samenwerking met het Lokaal Bestuur Torhout wordt De Mast dé plaats om je troeven boven te halen. Want het Belgisch Kampioenschap ligt er die dag voor het rapen.

Iedereen kan deelnemen! Inschrijven is verplicht en kan via https://www.whistiwwa.com/events/bk-manillen-torhout-2021. Een deelname kost 15 euro. Het tornooi vindt plaats op zaterdag 6 november en start om 10 uur. Inschrijven ter plaatse is nog mogelijk tussen 8.30 en 9.45 uur. Het einde van het tornooi is voorzien omstreeks 19 uur.

Er worden door de hoofdorganisator IWWA vier prijzen uitgereikt aan de hoofdwinnaars. Daarnaast is er ook een prijzenpakket voorzien door Lokaal Bestuur Torhout voor de tien beste spelers. Iedere deelnemer krijgt daarnaast een kleine attentie.

Workshop manillen op 9 oktober

 Op 9 oktober kan je alvast deelnemen aan een workshop manillen! Die vindt plaats in de Raadzaal in het Vrijetijdshuis van 14 tot 17 uur. Je leert er de basisprincipes en de kneepjes van het vak. Dan kan je - als je de goesting te pakken hebt - goed voorbereid deelnemen aan het kampioenschap!

Deelname aan de workshop kost 5 euro (cash te betalen ter plaatse), daarvoor krijg je niet alleen een leerrijke en leuke namiddag, maar ook een drankje en een hapje. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar vrijetijdshuis@torhout.be of bel 050 22 07 70 om je in te schrijven. Plaatsen zijn beperkt!

Meer info: www.iwwa.cards