BNI Late Night op 30 november in het stadskantoor

Patrick Demarest

27/11/2017
vereniging

Onder het motto “Boost your Business” organiseert BNI De Wynendaele donderdagavond 30 november 2017 een Late Night Netwerkmeeting in het Stadskantoor van Torhout, in aanwezigheid van de burgemeester en een 90-tal ondernemers. Start van het gebeuren: 19.30 uur.

BNI De Wynendaele is een zakelijke netwerkorganisatie met als doelstelling business te genereren door het professioneel netwerk van de leden-ondernemers open te stellen voor elkaar. Tijdens een wekelijkse ochtendmeeting van anderhalf uur stelt elke ondernemer zijn producten of diensten voor met de bedoeling elkaar aan te bevelen aan potentiële klanten. Deze doelstelling maakt ons ook verschillend van een service club. We zijn van mening dat u beter iemand goed kent vooraleer er zaken mee te doen.

De samenstelling van de leden is zeer heterogeen, er zijn veel verschillende sectoren vertegenwoordigd. Maar ook qua omvang van de aanwezige bedrijven zijn de verschillen groot; van eenmanszaken tot gevestigde grote plaatselijke ondernemingen. Dit is eveneens de bedoeling; het uitwisselen van expertise is van onschatbare waarde voor jonge ondernemers. Ook meer ervaren bedrijfsleiders moeten voortdurend voeling houden met de wijzigende marktomstandigheden, een comfortzone is er niet meer. De onderlinge uitwisseling van ideeën via powerteams werkt verrijkend.

Elke donderdagochtend samenkomen vraagt een investering in tijd maar afhankelijk van de sector waarin u actief bent, verdient u dit op middellange en lange termijn terug volgens het BNI-principe “geven loont”. Er dient eerst gezaaid te worden om te kunnen oogsten, een opportunistische korte termijnvisie past niet in dit plaatje.

Op 30 november (19.30 uur) wordt de ochtendsessie ingeruild voor een avondmeeting met de bedoeling het Chapter De Wynendaele verder te laten groeien door nieuwe leden uit uiteenlopende sectoren aan te trekken. De nieuwe leden willen ze aantrekken uit de nabije omgeving van Torhout, Lichtervelde, Kortemark en Zedelgem. Ze zoeken zelfstandigen werkzaam in de gezondheidssector, de autosector, schrijnwerk, dakdekkers,…

Bezoek BNI vrijblijvend tijdens een ochtendsessie op donderdag van 7 tot 8.30 uur in het Gravenhof, proef van dit concept en vervoeg de reeds 36 aanwezige BNI-leden. Neem vrijblijvend contact op met dhr. Diego Werbrouck via mail diego@promarket.be.