Geen Hof & Huis

Patrick Demarest

30/07/2020
Actua Natuur

De algemene Coronatoestand nekt ook de tuinbeurs Hof & Huis in het Domein Kasteel d'Aertrycke. Nadat men de beurs van mei naar 11 tot 13 september had verplaatst, wordt ze nu dus helemaal afgelast. Uitkijken naar volgend jaar: Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei 2021.

 

 

 

[caption id="attachment_28540" align="alignnone" width="640"] HOF & huis 070526 4879[/caption]

(Foto Paul De Cloedt)

Juliette Bevelander- Roorda: "We hebben tot het laatste moment gevochten voor de 27ste editie van Hof & Huis maar was inderdaad te vrezen... Jammer genoeg moeten we er ons bij neerleggen dat het dit jaar niet zal lukken. Nu de bezoekersaantallen vanaf vandaag weer gehalveerd worden (in plaats van verdubbeld vanaf 1 augustus) vallen we terug op ¼ van de bezoekers, zonder garantie op een verbetering na de 4 weken die er nu aan komen."

"Conclusie: dit jaar zal er geen tuinbeurs zijn. Met heel veel spijt in het hart, zetten we dus momenteel een punt achter deze plannen. We kijken - nog meer dan anders - uit naar het Hemelvaartweekend van 13 tot 16 mei volgend jaar voor de 27ste editie van Hof & Huis om er samen met jullie een topeditie van te maken. Bedankt voor jullie geduld, flexibiliteit en vertrouwen. Verzorg je goed en draag zorg voor elkaar…"