Haircrew Salon & Barbershop in Kasteel Ravenhof!

Patrick Demarest

26/11/2017
straat/wijk winkel

Vanaf 9 januari 2018 tot eind maart 2018 is de Haircrew Barber Shop te vinden in Kasteel Ravenhof.

 

Het Lokaal Bestuur Torhout evalueerde het pop-up project in het Ravenhof in de zomer van 2017 als zeer positief. Het leegstaande gebouw kreeg tijdelijk een nieuwe invulling met een ginbar, een fotoatelier en een beautysalon, waardoor dit heraangelegde stukje Torhout weer wat levendiger en interessanter werd.

Burgemeester Kristof Audenaert, bevoegd voor lokale economie: "De stad voorziet een nieuwe pop-up van dinsdag 9 januari 2018 tot eind maart 2018, ditmaal in de twee leegstaande bureaus van de vroegere dienst Toerisme op de benedenverdieping."

Haircrew Salon & Barbershop

De Haircrew Salon & Barbershop uit de Lichterveldestraat komt tijdens hun verbouwingswerken naar Het Ravenhof. Het salon zal drie maanden 'old school' tewerk gaan. "Er wordt in het Ravenhof namelijk geen haar gewassen, enkel knippen, föhnen en afwerken staan op het menu. Traditioneel scheren en baarden trimmen kan uiteraard nog steeds", aldus Kurt Deschacht, zaakvoerder van het Haircrew Salon.
Meer info over het aanbod vind je op de website http://www.haircrewbarbershop.be/, gaande van traditional shavings & beards, oldschool / new school / classic grooming products / Cigarshop, enz.

Museum Torhouts Aardewerk

"Ook het museum Torhouts Aardewerk - met een nieuwe tijdelijke tentoonstelling - is in die periode open. Kurt en Inge, de zaakvoerders van de Haircrew Barbershop, zullen de bezoekers tijdens hun openingsuren naar het museum leiden. Een win-winsituatie!", zegt schepen van musea Lieselotte Denolf.

In die periode is de tijdelijke tentoonstelling 'Opgezet spel' te zien, een combinatie van Torhouts aardewerk, taxidermie en werken van de kunstenares Ann Demeyere.
Het Lokaal Bestuur Torhout en de Barbershop hopen op een leuke invulling met heel wat aandacht voor dit andere stukje Torhout.

Openingsuren Barbershop vanaf 9 januari 2018

Dinsdag-woensdag-donderdag: 10-18 uur
Vrijdag: 9-18.30 uur
Zaterdag: 8-16 uur
Zondag en maandag: gesloten