Hogeschool VIVES houdt infomoment op zaterdag 25 juni

Patrick Demarest

15/06/2016
cultuur/onderwijs

IMG_0539

 

Interesse om bij Hogeschool VIVES te komen studeren? Dan is er geen beteremanier om je te informeren dan tijdens een infomoment. Dat vindt plaats op zaterdag 25 juni van 9 tot 13uur, op elk van onze zes campussen: Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Tielt en Torhout.In de campus Kortrijk kan je ook terecht voor ons aanbod van onderwijs op afstand.

Je kan er op de verschillende stands van de opleidingen docenten en studenten ontmoeten die je graag alle informatie geven over de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. Uiteraard kan je op elke campus ook terecht voor studiebegeleiding, studiekeuze-info en informatie over financiering, op kot gaan, examens en vrijstellingen ...

IMG_0541

Je krijgt er ook de kans om de boeken en cursussen van je toekomstige opleiding in te kijken, vaklokalen te bezoeken en een kijkje te nemen op die plaatsen die elk van onze campussen zo bijzonder maken, zoals de broodjesbar, het studentenrestaurant, de bibliotheek en de aula's. Je bent doorlopend welkom.

Studeren op afstand

Tijdens het infomoment is onze campus Kortrijk the place to be voor alle informatie over studeren op afstand, ook als je op zoek bent naar informatie over opleidingen die georganiseerd worden door een andere campus. Onze informatiestand over afstandsonderwijs in VIVES Kortrijk is eveneens geopend op zaterdag 25 juni van 9 tot 13 uur. Je vindt die in het atrium van het centraal gebouw ’t Forum, Doorniksesteenweg 145.

Campus Torhout
Sint-Jozefstraat 1, 8820 Torhout, tel. 050 23 10 30

Meer info op www.vives.be en via info@vives.be.