Koninklijk JCI Houtland pakt uit met lustrumfeest op 20 april

Patrick Demarest

27/03/2024
Actua

JCI Houtland is verheugd haar 50-jarig bestaan aan te kondigen. Bovendien heeft de vereniging de eer om de titel “Koninklijk” in ontvangst te nemen die verleend werd door Koning Filip. Om deze mijlpalen te vieren, nodigt JCI Houtland senatoren, (oud) leden en sympathisanten uit voor een memorabel Lustrumfeest op 20 april 2024 in De Oude Melkerij in Gits.


Al sinds 1973 verenigt JCI Houtland “high potentials”, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar om zichzelf en de wereld om zich heen te verbeteren. JCI vond zijn oorsprong in Amerika, maar is ook in Vlaanderen actief in 28 lokale afdelingen verspreid over de vijf provincies en Brussel. De leden van JCI werken samen aan straffe (gemeenschaps)projecten, interessante vormingen, (inter)nationale congressen onder het motto 'Developing Leaders for a Changing World'. Binnen JCI krijgen de leden de kans om zich verder te ontwikkelen, hun netwerk uit te breiden en grenzen te verleggen met bovenal veel vreugde en vriendschap. 

De toekenning van de titel “Koninklijk” aan JCI Houtland is een erkenning die de uitzonderlijke inzet van de vereniging tijdens de voorbije 50 jaar beloont voor haar voortdurend streven naar positieve verandering.

Het Lustrumfeest is de gelegenheid om alle leden die actief waren in JCI Houtland of nog steeds zijn te bedanken. Het belooft een bruisende avond te worden met een heerlijk diner, theateract, muzikaal entertainment en niemand minder dan de legendarische DJ Sven Ornelis om de dansavond in te zetten.

Wil je samen JCI Houtland feestvieren? Aarzel dan niet! Tickets zijn verkrijgbaar bij de JCI Houtland leden of via lustrum@jcihoutland.be. Een Full-Fee ticket kost 115 euro en geeft je een “all-in” toegang vanaf 18.30 tot 4 uur. Voor 30 euro kan je meegenieten van het dessert en het dansfeest vanaf 22 uur. Bij aankoop van 8 Full Fee tickets ontvang je twee flessen bubbels!