Nieuwjaarsreceptie Open VLD

Patrick Demarest

12/02/2023
vereniging

Op zondag 12 februari vond de nieuwjaarsreceptie van Open VLD plaats en werd het nieuwe bestuur voorgesteld. Minister van justitie Vincent Van Quickenborne was de spreker van dienst. 

Ilja Wostyn is de nieuwe voorzitter van Open VLD Torhout, Kayleigh Vereecke is secretaris en Annick Dedoelder penningmeester. Bestuursleden zijn Evita Vanbesien, Piet Wostyn, Pieter Debou en Freddy Keirsebilck. 

Ilja Wostyn: "We werken nu vooral toe naar de verkiezingen van 2024. Net als in 2014 werk ik opnieuw voor de jeugd. In 2018 kon ik bekomen dat het skatepark vernieuwd werd, nu wil ik meer steun bekomen voor het jeugdhuis. Het jeugdhuis betaalt de tweede duurste huur van alle jeugdhuizen in West-Vlaanderen  en wij zijn een van de enige jeugdhuizen die op de privĂ©markt moet huren. Dat moet veranderen. Er is ook nood aan ruimte om activiteiten te doen, een repetitieruimte voor bands en fuiven. En we gaan uiteraard ook de format uitwerken om naar de verkiezingen te gaan. Dat zal niet onder de naam Open VLD zijn maar we zijn nog contacten aan het leggen."