OLIVIA opent op 5 juli Parkies in het stadspark

Patrick Demarest

04/07/2022
muziek

Op dinsdag 5 juli bijt OLIVIA de spits van Parkies af in het stadspark in Torhout. Je kan er terecht vanaf 19 uur, het concert start om 20 uur. 

(Olivia Trappeniers. Foto Parkies)

In totaal vinden in Torhout 7 concerten plaats. OLIVIA bijt de spits af. Aansluitend volgen er de komende dinsdagavonden nog concerten van Margriet Hermans en dochter Celien, Gers Pardoel, Sandra Kim, 30 Jaar Parkies Band, Koen Buyse en Cookies And Cream.

Tijdens deze editie vieren de Parkies-concerten hun 30-jarig bestaan. Zonder beperkingen kunnen muziekliefhebbers de komende weken opnieuw terecht op ‘het grootste kleinste festival’ waar ze exclusief, in de buurt en in een groene, unieke omgeving, kunnen meegenieten van de gratis concerten en bekende gezelligheid.

De Parkies-concerten vieren dit jaar hun 30-jarig bestaan en doen dat met o.a. de 30 Jaar Parkies Band, die met de grootste Parkies-hits terugblikt op de voorbije 3 decennia. De band bestaat uit de ravissante zangeres, voormalig omroepster en presentatrice Sandrine Van Handenhoven (‘I Feel The Same Way’), zangeres Sofie (‘Trinity’, ‘That’s My Number’) en Stef Caers (‘Hercules & Love Affair’). Ook Gers Pardoel (‘Ik neem je mee’, ‘Bagagedrager’) is één van de absolute blikvangers op de komende feesteditie van de Parkies.