Opendeur op zaterdag 8 oktober bij Afrodite BodyBalance en Afrodite Beauty

Patrick Demarest

05/10/2022
winkel

Op zaterdag 8 oktober houden Afrodite Beauty en Afrodite BodyBalance opendeur in de Lichterveldestraat in Torhout. Wie van schoonheid en genieten houdt, moet beslist eens langs gaan want er staan heel wat workshops, proefsessies en masterclasses op het programma. Wij sprongen even binnen bij Evelien Maertens van Afrodite BodyBalance.

Evelien is in januari 2023 twee jaar zaakvoerder van Afrodite BodyBalance.

Waarop ligt de klemtoon?

Evelien: "Drukbezette dames, mama’s, 45+ ladies … laten stralen!  Dit doen we door een combinatie van 4 belangrijke pijlers: gezonde voeding,  spieren trainen, vetverbranding en huidverbetering.  

One thing is for sure! Iedere vrouw is mooi ongeacht haar kledingmaat.  Als jij door BODYBALANCE nog eens heerlijk in je vel gaat zitten, gezonder bent, je op-en-top vrouwelijk gaat voelen dan kan je de wereld aan. 

Als mama van 2 weet ik dat het niet evident is om een ​​druk gezin, job en sociaal leven te combineren. Er is zo weinig tijd.  Wij richten ons dan ook op korte behandelingen van 30 minuten

Op je 40ste kan je niet meer hetzelfde doen als op je 30ste  om je figuur te behouden. Om verandering te zien zal een andere aanpak nodig zijn. Hiervoor zetten wij onze afslankbehandelingen in. 

Voor wie fitnessen ontwijkt omwille van de grote massa is er goed nieuws, we houden het sporten hier lekker klein en gezellig!"

Hoe volg je de nieuwe evoluties en producten?

Evelien: "Ons hart ligt dicht bij de natuur, wij kiezen enkel voor 100% natuurlijke behandelingen, volledig pijnloos en wetenschappelijk onderbouwd.  Wij maakten een mooie selectie van de beste toestellen op de markt: zo bestaat LPG endermologie al 30 jaar én is dit toestel wereldwijd bekend voor anti-cellulite. In de  slimcabcabines werken wij met therapeutisch infrarood, dit zijn full spectrum stralers voor een effectieve dieptewerking. Zeg niet gewoon lymfedrainage tegen Bodysculptor, hier zit een medische afslankmethode Biostimology achter."

Wat is speciaal aan de opendeur op 8 oktober?

Evelien: "Onze opendeurdag is het ideale moment als je ons salon en wat we allemaal aanbieden, zowel voor het schoonheids- als afslankgedeelte, eens van dichtbij wil leren kennen."

Afrodite BodyBalance
Lichterveldestraat 32
8820 Torhout
050 21 41 80
fb: afrodite Bodybalance