Oxfam zet faire wijnen in de kijker voor de feestdagen

Patrick Demarest

09/12/2022
winkel

In december organiseert Oxfam Wereldwinkel Torhout zijn jaarlijkse cadeaudagen. De winkel is extra open op de zondagen 11 en 18 december. Dit jaar staat de wijn in promotie.

Een Oxfam-cadeau is lekker, handig, ethisch verantwoord, knap design, leuk om te dragen … Je geeft een attent cadeau waarbij je keer op keer een producent én de planeet een plezier doet. Bovendien is er dit jaar een wijnfestival met tal van wijnen in promotie. Klanten genieten van 15% korting bij aankoop van twee dezelfde wijnen. Die mogen ze kiezen uit een selectie van 6 wijnen en 2 schuimwijnen.

“Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling,” aldus Marc Van Daele, coördinator OWW Torhout.

Kom inspiratie opdoen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit tijdens de Oxfam Cadeaudagen. De Oxfam wereldwinkel Torhout in de Hofstraat 9 is open op woensdag van 9 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur; op donderdag van 16 tot 18 uur; en op vrijdag en zaterdag telkens van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. EXTRA OPEN op ZONDAG 11 en ZONDAG 18 december telkens van 14 tot 18 uur.  

Op zondag 18 december vind je de Oxfam wereldwinkel Torhout ook op de hartverwarmende kerstmarkt, met een aanbod van wijnen uit het wijnfestival.