Sint-Henricus kermis begint met ...Zweden-België

Patrick Demarest

22/06/2016
Actua straat/wijk

Vandaag, woensdag 22 juni, begint Sint-Henricus kermis. "Uitzonderlijk", zegt Pieter Pauwels. "Maar we wilden de Rode Duivels ook eens Sint-Henricus leren kennen..." Ter gelegenheid van de twintigste Sint-Henricus kermis zijn alle dranken aan 1 euro! Als dat geen kermisprijs is...

Groepsfoto2016

Woensdag 22 juni
Zweden-België op groot scherm in de feesttent. Frietkot aanwezig. (Belgischer kan niet dus). Ook de volgende wedstrijd wordt getoond op dat groot scherm.
Vrijdag 24 juni 2016
19 uur: Levend Tafelvoetbal
Zaterdag 25 juni 2016
6 uur: rommelmarkt
10.30-12.30: grime Dippy & Doppy op rommelmarkt
Een professionele grimeuse verandert jouw kapoen in een leeuw, konijn, hondje, prinses, vlinder, spiderman of een zeerover. De kinderen kiezen uit een boek een voorbeeld of stellen zelf iets voor, alles kan. Geen nood: als je jouw kapoen terug wil, dan volstaat het om veel zeep en water te gebruiken om de milieuvriendelijke en vooral huidvriendelijke schmink te verwijderen.
13.30-14 uur: kindernamiddag met clown Öscr
Öscr komt toe met een grote koffer. Daarin zit zowat zijn gehele repertoire. Zo kan hij voor iedereen of in eender welke situatie een tof spel bedenken. Muziek, goochelen, ballonnen en natuurlijk veel humor zal de inhoud zijn van ‘t entertainment voor groot en klein!
16 uur: Sint-Henricus Bierkermesse met meer dan veertig verschillende biersoorten die je kan proeven...

Zondag 26 juni 2016
9 uur: eucharistieviering
10 uur: autozegening
11-12 uur: De verwelkomer, ludieke verwelkomact

de verwelkomers

Dit Peetje met streepjespak verwelkomt iedereen op dit evenement. Met stijl wijst hij de weg, begroet hij de gasten en doet dit alles met de glimlach. 'Improvisatie van de bovenste plank!

12.30 uur: barbecue
14.30 uur: Schoolfeest ‘Fashion@school’
16u00-17u00: ballonplooier Dippy & Doppy
Een hondje, rups, vlinder, konijn, waterpistool… noem maar op: Dippy of Doppy schudden het in enkele seconden uit hun mouw!
22 uur: vuurwerk
Maandag 27 juni 2016
1
4u00: seniorennamiddag met koffietafel

Locatie
In en rond feesttent speelplein Sint-Henricus, Sint-Henricusstraat - Zonstraat
Info
Kermiscomité Sint-Henricus - www.sinthenricus.be