Steakkermesse VKT 1 en 2 februari

Patrick Demarest

29/01/2020
vereniging

Ondertussen is het al meer dan een traditie geworden: de Steakkermesse van VKT Torhout, Volleybal Kollektief Torhout. Op zaterdagavond 1 februari en zondagmiddag 2 februari zijn we toe aan, jawel, de 25ste editie!

Voorzitter Paul Vanthournout vindt dit ... "De leukste en aangenaamste manier om je club ook weer financieel evenwicht te laten behouden. Je komt massaal, samen met je ouders, je grootouders, nonkels, tantes,vrienden,  naar de steakkermesse om een heerlijke steak met frietjes te eten. Lekkere maaltijd, gezellige sfeer, leuke mensen om je heen voor een schappelijke prijs én je steunt je favoriete club er mee (en dus ook een beetje je zelf). Oja, er zijn ook kindermenu's én ook de vegetariërs kunnen bij ons terecht."

De 25ste GROTE STEAKKERMESSE staat gepland op zaterdagavond 1 februari (vanaf 19 uur) en op zondagmiddag 2 februari (tussen 11.30 en 14.30 uur) in de parochiezaal “De Bosgalm” op Don Bosco inTorhout. 

De prijzen zijn zeer democratisch: 22 euro voor volwassenen en 10 euro voor een kindermenu, 2 frikandellen of ½ steak (-12 jaar). Een vegetarische burger kan ook voor 13 euro.

Er wordt een dessertbuffet aangeboden aan 5 euro per persoon.

Betaling gebeurt ter plaatse. De waardebon voor één steak volwassenen die in het lidgeld is inbegrepen, wordt ter plaatse verrekend.

Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk op één van volgende manieren: