Uitverkoop wegens stopzetting Lingerie Tanja

Patrick Demarest

07/02/2024
winkel

Een mix van emoties bij Ann Degryse die na zeven jaar de deuren sluit van Lingerie Tanja. Vanaf 6 februari kunnen klanten genieten van een uitverkoop van alle artikelen in de winkel, aangezien eigenares Ann besloten heeft de zaak stop te zetten.

Ann Degryse nam in juli 2017 Lingerie Tanja, een gekende winkel in Torhout voor nachtmode, badmode en lingerie, over en heeft sindsdien vele klanten voorzien van kwaliteitskledij en een uitstekende, familiale service. Het besluit om de winkel te sluiten komt voort uit Anns passie voor de verzorgingssector. Haar oude liefde voor dit vakgebied begint weer te kriebelen, waardoor ze heeft besloten haar energie en toewijding daarop te richten. Hoewel het een moeilijke beslissing was om afscheid te nemen van de winkel, kijkt Ann uit naar de nieuwe uitdaging die voor haar ligt.


Lingerie Tanja organiseert een uitverkoop waarbij grote kortingen worden aangeboden op het gehele assortiment. Klanten hebben de kans om te profiteren van fantastische aanbiedingen op nachtmode, badmode en lingerie, voordat de winkel definitief haar deuren sluit. 
De winkel blijft nog open tot en met 23 juni.
Let wel op maandag en donderdag gesloten.


“Ik wil graag mijn trouwe klanten oprecht bedanken die ons de voorbije jaren gesteund hebben. De gezellige babbels in de winkel zal ik zeker missen. Ik ben dankbaar voor de vele mooie herinneringen en de waardevolle relaties die ik door de winkel heb opgebouwd. Ook een dikke merci aan Carine, Marleen en Maïte, want zonder hen zou Lingerie Tanja niet zo’n succes geweest zijn.” Zegt Ann.

Ann nodigt iedereen uit om langs te komen in de winkel vanaf 6 februari voor een laatste aankoop en babbel.