(Valentijns)Ontbijt van de Gezinsbond

Patrick Demarest

23/02/2022
vereniging

Wat eigenlijk een Valentijnsontbijt moest zijn, werd door de Gezinsbond verplaatst naar zondag 27 maart: een gevarieerd en gezond ontbijt. Ga naar facebook Torhoutvandaag, deel en like het bericht en maak kans op een gratis ontbijt voor jou en je gezin. De winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 7 maart.

Nick Mouton: "Omwille van Corona hebben we ons Valentijnsontbijt verplaatst naar zondag 27 maart. Jullie zijn welkom op de Kinderboerderij van 8.30 tot 10.30 uur voor een gevarieerd en gezond ontbijtbuffet:  een glaasje bubbels of fruitsap, koffie, melk, chocomelk, diverse soorten broodjes en brood, ontbijtgranen, granola, fruit, yoghurt, kaas, hesp, confituur,… Er is voor elk wat wils!"


Ook de kinderen zijn meer dan welkom. Want op de kinderboerderij kunnen zij na hun ontbijt gaan spelen terwijl jullie nog eens aanschuiven aan het ontbijtbuffet."

Reserveren en vooraf het verschuldigde bedrag overschrijven (rek.nr BE35 9793 9829 4937 van Gezinsbond Torhout) is verplicht via nick.mouton@gmail.com ten laatste op 19 maart.

Prijs : 5 euro per persoon (-3 jaar : gratis); 12 euro per gezin.