Vanessa Jodts nieuwe voorzitter Vooruit Torhout

Patrick Demarest

14/01/2023
vereniging

De bestuursleden van Vooruit Torhout hebben op woensdag 11 januari een nieuw afdelingsbestuur gekozen. De aanwezige leden hebben Vanessa Jodts verkozen als nieuwe voorzitter, Wim Verschelde als secretaris en Eddy Denolf als penningmeester. Ter gelegenheid van de Nieuwjaarsreceptie werd het nieuwe bestuur voorgesteld en kwam partijvoorzitter Conner Rousseau zelfs even dag zeggen.


Voorzitter Vanessa Jodts heeft zich al jaren actief ingezet voor Vooruit en de afdeling Torhout als gemeenteraadslid en lid van het BCSD. De nieuw verkozen voorzitter is van mening dat Vooruit Torhout een belangrijke rol kan spelen in het lokale politieke debat.

Voorzitter Vanessa Jodts: "Ik ben ontzettend blij en trots om verkozen te zijn als voorzitter van Vooruit Torhout. Tijdens mijn periode als plaatsvervangend voorzitter kreeg ik nog meer de smaak te pakken. Er heerst opnieuw een positieve vibe in het bestuur, waarvoor dank aan iedereen die daaraan meewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat we als afdeling een verschil kunnen maken in  onze stad! ik kijk uit naar de komende periode als voorzitter om samen met onze leden en plaatselijke vertegenwoordigers te werken aan onze gemeenschappelijke doelstellingen en de belangen van onze stad en van de inwoners van Torhout te behartigen."

"Samen met het nieuwe afdelingsbestuur ben ik klaar om de afdeling een nieuw elan te geven en samen de verkiezingscampagne 2024 voor te bereiden."

De volgende personen maken deel uit van het afdelingsbestuur: Paul Dieryckx, Ine Debruyne, Nick Mouton, Eddy Denolf, Vanessa Jodts, Wim Verschelde, Iftara Mohammad, Rik Hoste, Tijs Deheegher, Sonia Nuytemans, Kim Montens, Marc Hallemeersch, Cindy Lemaire en Jonas Jaques.