Vernieuwd bestuur bij Torrac

Patrick Demarest

08/04/2024
vereniging

Op zaterdag 6 april 2024 was er het eetfestijn ten voordele van de werking van loopclub Torrac in Club de B. Dat bracht heel wat leden en sympathisanten op de been. En...voorzitter Sissi Callewaert kondigde ook twee nieuwe bestuursleden aan.

Sissi Callewaert: "Mede door dit eetfestijn kunnen we accommodatie zoals de atletiekpiste huren tijdens de wintermaanden, kunnen we onze leden een T-shirt aanbieden, kunnen we een daguitstap organiseren, kunnen we onze leden af en toe trakteren op een hapje en een drankje en kunnen we vooral deskundige trainingen aanbieden."

Vernieuwd bestuur

"Het bestuur ondergaat momenteel een verandering. André Brassaert heeft na jarenlange inzet beslist om een stapje opzij te zetten. Hierdoor hebben we een oproep gedaan naar nieuwe bestuursleden. Twee leden zijn bereid om zich te engageren: Angelique Besegher en Jan Deschrijver. Zo bestaat het bestuur uit de volgende personen: Sissi Callewaert, Bart Schepens, Frank De Ruwe, Hans Jaques, Angelique Besegher en Jan Deschrijver. Met deze bestuursleden willen we Torrac constructief verder leiden en personen aan het sporten brengen. Vanaf april trainen we vanaf 19 uur in Groenhovebos. Iedereen is van harte welkom om een training bij te wonen."

bigpic
Foto 1 van 5
bigpic
Foto 2 van 5
bigpic
Foto 3 van 5
bigpic
Foto 4 van 5
bigpic
Foto 5 van 5
Foto 1 van 5
Foto 2 van 5
Foto 3 van 5
Foto 4 van 5
Foto 5 van 5