Vicky Verplancke nieuwe voorzitter Unizo Torhout

Patrick Demarest

20/11/2023
vereniging

Unizo Torhout is verheugd de benoeming van Verplancke Vicky als de nieuwe voorzitter van Unizo Torhout aan te kondigen. Vicky, mede-zaakvoerder van Xclusive Bike, volgt Tanja Werbrouck van CLPT op, die gedurende 4 jaar voorzitter was van de ondernemersvereniging, bijgestaan door het team Hilde Declerck en Eva D’Hondt. 

Het bestuur van Unizo Torhout onder leiding van Tanja heeft de organisatie doen groeien en een stevige positie binnen de ondernemersgemeenschap van Torhout verzekerd. 

UNIZO Torhout kan rekenen op een hechte bestuursploeg en heeft een paar kleppers van evenementen waaronder hun jaarlijkse comedynight die meer dan 350 ondernemers samenbrengt. 

Tanja geeft dus met een gerust hart haar functie door aan Vicky en kijkt uit naar nieuwe uitdagingen.

Verplancke Vicky uit haar waardering en vastberadenheid om voort te bouwen op het erfgoed van Tanja. 

Haar belangrijkste waarden zijn gedrevenheid, eerlijkheid en betrokkenheid, die naadloos aansluiten bij de doelstellingen van Unizo Torhout. 

Ze kijkt ernaar uit om samen met het bestuur en belanghebbenden het ondernemerschap in Torhout proactief en positief te stimuleren, ondersteunen en waar mogelijk te verbeteren.

Unizo Torhout bedankt Tanja Werbrouck voor haar uitzonderlijke toewijding en leiderschap en kijkt uit naar de toekomst onder het voorzitterschap van Verplancke Vicky.

De volgende netwerkactiviteit van Unizo Torhout is alvast een klepper van formaat “Hans Cools, de rijzende ster van de Vlaamse comedy”. 

Save the date: 14.03.2024 en reserveer alvast je tickets via www.unizotorhout.be