Voorzitterswissel bij Unizo Torhout: Tom in plaats van Jef

Patrick Demarest

03/10/2015
Actua vereniging

Jef Ceenaeme geeft na acht jaar de fakkel als voorzitter van Unizo Torhout door aan Tom Dekoninck. De zaakvoerder van Cebeko is er in elk geval helemaal klaar voor. Servais Deroo geeft zijn ontslag als bestuurslid. Daar maakte hij zestien jaar deel van uit waaronder acht jaar als voorzitter.

IMG_4345

Tom Dekoninck (42) is zaakvoerder van Cebeko, echtgenote van Veronique Paret (leerkracht wiskunde Sivi) en vader van Camille (14 jaar) en Clément (11 jaar).

Tom Dekoninck over zijn voorzitterschap en Unizo Torhout. “De kernstructuur is dat Hilde Declerck  als ondervoorzitter het aanspreekpunt is voor de winkeliers  het KMO gedeelte neem ik voor mijn rekening. Daarnaast bouw ik verder aan mijn contacten en relaties binnen Unizo, om zo een korte link te zijn tussen de Unizo-leden en Unizo als organisatie.”

“Naast die structuur heb ik ook enkele doelstellingen:
-          Alle ondernemers van Torhout en uit de regio proberen bewust te maken van het belang lid te zijn van een ondernemersorganisatie als Unizo.
-          De kleinhandelaren proberen vanonder hun kerktoren te halen en hen te doen inzien dat commercie doen zoals vroeger nog zeer moeilijk zal worden.
-          Samen met de beleidsmakers van de stad, ondernemen in Torhout en regio ondersteunen en leefbaar maken.
-          De werking van het plaatselijke bestuur uitbreiden en professionaliseren, met een goed uitgebouwde website, facebook, en leden zoveel mogelijk informeren.
-          Een bestuursploeg uitwerken met een goeie mix van de verschillende takken ondernemers: detailhandel, winkelier, KMO, bankier, vrij beroep…
-          Als lokaal bestuur een perfecte link vormen naar Unizo, en haar diensten.
-          And last but not least mag een serieuze portie fun en vriendschap binnen het bestuur niet ontbreken.