Winnaars Piro door foto's Halloween

Patrick Demarest

15/12/2022
Actua

Naar aanleiding van Halloween was er een wedstrijd waarbij je foto's van je Halloweenvermomming moest doorsturen via facebook Torhoutvandaag  en waarbij je een pakketje Piro kon winnen.

Foto's werden binnen gestuurd maar door de drukke agenda verdwenen ze even naar de achtergrond waarvoor onze excuses. Maar hier zijn ze dan de winnaars.

Romina Puype
Kelly Maertens
Kelly Aercke
Yoshi Mombailliu
Glenn Hoste
Roxy Black Velvet
Anja Desnijder
Veerle Devriese
Quint Moreels-Traen

In samenspraak met Bevernagie All Drinks die Piro in de markt zet, wordt een prijsuitreiking gepland in de gebouwen in de Kwaplasstraat in Torhout. We houden jullie op de hoogte.

Wat is Piro ?

Piro tripel

Piro tripel is een blond ongefilterd bier van hoge gisting, met nagisting op de fles.  Het bier is zacht neutraal met een lichte alcoholtoets achteraan de tong.  Door het gebruik van zeer hoogstaande hopsoorten zorgen we ervoor dat er een bitterheid ontstaat die mooi in balans is. De gebruikte kruiden zorgen dan weer voor de aangename frisheid. Met zijn 8% alcohol een bier om van te genieten.

Piro roodbruin

Piro roodbruin is een echt West-Vlaams roodbier dat na 18 maanden rijping in eikenhouten vaten zijn “zoete en zure” smaak verwerft.  Deze rijping en de verschillende blends zorgen voor een uitzonderlijke fruitigheid.

Met zijn 5,4% alcohol een vlotte doordrinker

Oude Piro bruin

Oude Piro bruin is een donker tafelbier dat licht verteerbaar is.
De smaak is vrij zoet in het begin, daarna licht bitter en een beetje zurig.
Met zijn 2,1% alcohol is dit dan ook de ideale maaltijdbegeleider.